29/29 Kauden viimeiset Keski-Uusimaa-rastit Keinukalliolla torstaina 15.10.2020

 

Reaaliaikaiset tulokset ja väliajat löytyvät napsauttamalla tässä linkissä.

==============================================================

Keski-Uusimaa-rastien kauden viimeinen kuntorastitapahtuma järjestetään Keinukallio-Koukkusuon maastossa Keravalla. Tapahtumapaikkana toimii Keinukallion urheilupuisto, Keinukalliontie 42. Ratatarjonta sisältää viisi eri rataa: 1,5 km, 3 km helppo, 3 km vaikea, 5 km ja 7 km. Järjestelyistä vastaa Keravan Urheilijat.

Radat kulkevat Keinukallion lisäksi suunnistuksellisesti mainiolla Koukkukallion alueella. Pisimmän radan kaukaisimmat rastit ulottuvat lähelle Pohjois-Nikinmäkeä, jonne suunnistusreitit ovat harvemmin kuntorasteilla osuneet. Käytössä on kaksi eri lähtöpaikkaa. Molempiin on matkaa noin 600 metriä.

Lähtö päiväsuunnistukseen on klo 16-17. On huomattava, että aurinko laskee kello 18.09. Yösuunnistajat saavat illan pimetessä lähtöluvan maastoon klo 18.30-19.30. Maastosta tulee päästä pois klo 21.00 mennessä, jolloin maali sulkeutuu.

Karttamaksu on 8 euroa, alle 19-vuotiaat ja alle 30-vuotiaat aikuisopiskelijat 4 euroa. Lainaemitejä ei ole. Käteisen (mieluiten varaa tasaraha) lisäksi voi maksaa pankkikortilla sekä erilaisilla liikuntaseteleillä ja mobiilimaksulla.

Osa pysäköinnistä saattaa mahdollisesti olla tienvarsipysäköintiä parkkialueen märkyyden takia. Suositellemme saapumista kaksipyöräisillä kulkupeleillä sekä kimppakyytejä. Myös HSL:n bussilla 978 Keravan asemalta pääsee tapahtumakeskukseen ja takaisin.

Rastimitaleja on saatavana. Sen saa kymmenestä osallistumisesta Keski-Uusimaa-rasteille päättyvän kauden aikana.

Järjestäjät muistuttavat koronaohjeistuksista: ei sairaana, turvavälit, käsihygienia (käsidesiä saatavilla), hallittu yskiminen.

Lisätietoja Harry Perälä, puh. 0400 50 2964.  

Torstain jälkeen 22.10. asti on samalla alueella mahdollisuus omatoimisuunnistukseen ilman ajanottoa. Lisätietoja tullaan julkaisemaan mm. Keravan Urheilijoiden kotisivuilla osoitteessa https://keravanurheilijat.fi  kohdassa suunnistus/kuntosuunnistus/Vaihtuvat viikkorastit.